Controversiële acteur doet gratis Apple TV+ cadeau

News
vrijdag, 09 december 2022 om 16:00
apple tv plusf1654872657
Nadat hij eerder dit jaar Chris Rock een klap verkocht tijdens de Oscars, is de reputatie van Will Smith nog altijd niet echt hersteld. Maar nu komt hij, samen met Apple, met een actie waarmee hij misschien weer een beetje in de gratie komt. Je kunt namelijk een gratis Apple TV+ abonnement krijgen.
Vanaf vandaag is er een nieuwe film met Will Smith te zien op Apple TV+. Hij heet Emancipation en in de film speelt Smith een slaaf die op de vlucht is en zich probeert te herenigen met zijn familie. Er is alleen een probleempje voor de film.
Op Instagram vertelt Smith namelijk dat hij regelmatig berichten krijgt van fans die niet weten wat Apple TV+ is en hoe je je er voor aanmeldt. De oplossing is eenvoudig: Will Smith geeft iedereen twee maanden gratis Apple TV+. Je hoeft daarvoor alleen maar naar de site apple.co/willgift en daar de instructies te volgen.
Het aanbod is alleen niet voor iedereen geldig. Als je bijvoorbeeld al abonnee bent kun je niet op deze manier twee maanden lang onder je betaling uit komen. Maar als je de dienst een keer een kans wil geven is het een mooi aanbod. het is geldig tot en met 14 januari 2023.

Wat is er zoal te zien op Apple TV+?

Als een gratis abonnement op een streamingdienst je wel wat lijkt, maar je niet per se zit te wachten op Emancipation, dan is er alsnog wel wat interessants te zien op Apple TV+. Zo kun je het drama Severance zien via de streamingdienst. Ook de populaire komedie Ted Lasso is hier te vinden.

Populair Nieuws