Netflix laat laatste trailer 13 Reasons Why seizoen 4 zien

  Het einde van 13 Reasons Why is bijna in zicht. Netflix deelde een video op YouTube waarbij de cast en crew klaar zijn en afscheid van elkaar nemen. Nu is ook de laatste trailer van de serie te zien. In het laatste seizoen komen de studenten weer voor lastige problemen te staan.

  Netflix

  Pas op: in dit artikel komen spoilers over de eerdere seizoenen van 13 Reasons Why voorbij!

  In de trailer van het vierde en ook het laatste seizoen van 13 Reasons why is er de zin 'Monty was framed' gespoten op Liberty High. Monty is de student die Tyler heeft verkracht en nog een aantal andere studenten pestte. In het derde seizoen sterft Monty en kan hij de beschuldigingen dat hij Bryce Walker heeft vermoord niet meer ontkennen. Alleen blijkt iemand op school het er totaal niet mee eens te zijn dat Monty wordt verdacht.

  Terwijl de studenten bijna klaar zijn met afstuderen hebben ze het gevoel dat ze in de gaten worden gehouden. Ook zullen ze erachter komen waarom Monty verantwoordelijk gehouden wordt voor de dood van Bryce.

  Lastige beslissingen

  In de trailer zien we voornamelijk hallucinaties, politie en drama die de studenten met zich meedragen. Clay zal voor een lastige beslissing komen te staan. Zijn therapeut vraagt hem of hij bereid is om zijn geheimen prijs te geven en dat hij een hoge prijs betaalt voor iets wat hij nog niet weet.

  Op 5 juni verschijnt het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why en krijgen we eindelijk antwoorden over wat zich allemaal afspeelt op Liberty High.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.