Check de highlights van de Saints Row The Third Remastered livestream!

  Het is zover: XGN is terug op Twitch met een gloednieuwe livestream. Gezien Saints Row The Third Remastered vrijdag 22 mei in de winkel ligt is het een goed moment om deze publiekslieveling even extra in de spotlight te zetten. Lees de details over onze gameplay livestream hier!

  Update - Check de highlights!

  Inmiddels is de stream voorbij, maar niet getreurd. Je kunt de hele stream terugkijken via ons Twitch-kanaal. Tevens kun je de highlights bekijken in de video hieronder!

  XGN is terug met livestreams, te beginnen met Saints Row The Third Remastered. Vandaag gaat XGN om 14.00 uur live op Twitch met de gloednieuwe remaster van de geliefde Saints Row The Third en daar wil jij natuurlijk bij zijn. Op het programma staan leuke activiteiten, zoals een blik op het verhaal, een toffe competitie vol met gameplay en nog veel meer!

  De livestream kun je vandaag om 14.00 uur live volgen via onze nieuwe Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je lekker met ons kletsen in de chat, ons opdrachten geven en ons ondervragen over de game. Je kunt de livestream tevens volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons nieuwe account volgen, zodat je weet wanneer we live gaan!

  Saints Row The Third Remastered

  Eerder dit jaar werd de remaster van Saints Row The Third Remastered uit de doeken gedaan. Het derde deel in de over-de-top maffia-reeks is bij velen geliefd wegens de knotsgekke gameplay en bizarre capriolen die je uit kunt halen. Een remaster voor de PlayStation 4, Xbox One en PC met 4K-graphics en betere gameplay leek fans dan ook wel een goed idee en die komt op 22 mei eindelijk binnenrollen.

  In de game kun je met de Saints een open wereld verkennen en terroriseren met bizarre daden en nog gekkere wapens. Destijds werd de toffe gameplay enorm geprezen dankzij de ongekende vrijheid. Tevens was het derde deel de eerste keer dat de reeks zijn eigen identiteit begon te ontwikkelen, wat door velen goed ontvangen werd.

  Saints Row: The Third Remastered

  Verkijgbaar vanaf 22 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.