Dit is de meest gewilde Switch-game van het moment

News
dinsdag, 25 juni 2024 om 17:00
20211005 switcholed8f1633465772
Het was enigszins de aanname dat het najaar niet al te spectaculair zou zijn voor de Switch. Maar niets is minder waar: er zijn meerdere nieuwe games op komt. Eén daarvan is nu zelfs de meest gewilde Switch-game bij bol.
Ergens volgend jaar wordt de Switch 2 verwacht, maar dat wil niet zegen dat Nintendo zich in het najaar rustig houdt. In september, oktober én november staan er gloednieuwe titels op het programma. Super Mario Party Jamboree, de game van oktober, blijkt het meest gewild bij bol.
Super Mario Party: Jamboree - Nintendo Switch Image
Super Mario Party: Jamboree - Nintendo Switch
EUR54.99
Op voorraad
Koop op bol.
Het is alweer de derde Mario Party voor de Switch, maar spelers hebben blijkbaar nog niet genoeg gehad. Als multiplayer-titel voor het hele gezin heeft deze reeks natuurlijk ook een klein voordeel ten opzichte van andere games. Daar komt bij dat je uit de trailers al kan opmaken dat dit een vrij grote Mario Party wordt.
Er zijn maar liefst zeven verschillende spelborden, waarvan er vijf gloednieuw zijn. Ook het aanbod minigames is groter dan ooit, namelijk meer dan 110. Er is dus genoeg om je mee te vermaken en heftige discussies over te voeren. Want laten we eerlijk zijn: er is met Mario Party bijna altijd een gekke wending om te bespreken.

Nog meer nieuwe Switch games populair

Het zal je misschien niet verbazen, zo vlak na een Nintendo Direct, maar veel andere games uit de presentatie zijn ook gewild. Vlak onder Mario Party staan bijvoorbeeld Zelda: Echoes of Wisdom en Luigi’s Mansion 2 HD. Laatstgenoemde komt deze week nog uit.
Daarna volgt Nintendo Switch Sports, dat er binnenkort een nieuwe sport bij krijgt in de vorm van basketball. Mario & Luigi Brothership en Paper Mario: The Thousand-Year Door doen het ook goed. Of de Switch 2 nu daadwerkelijk snel komt of niet, er is genoeg te spelen voor liefhebbers van Nintendo-games.

Populair Nieuws