Dit is de gratis Epic Store game van 19 december

News
maandag, 19 december 2022 om 17:00
holiday sale epicf1671524943
Nog zes dagen tot kerst, maar in de Epic Store is het nu al feest! Tijdens de Holiday Sale geeft Epic Games elke dag een gratis game weg. Check snel welke game je vandaag gratis kan scoren!
Update: Deze gratis game deal is voorbij. Check hier de gratis game van vandaag.
Het is buiten nat en de schaatsen kunnen voorlopig weer opgeborgen worden. Tijd dus om binnen te gamen! Epic Games helpt daarbij met gratis games en ook vandaag is er weer een gratis game te bemachtigen in de Store. Daar is de Holiday Sale van start en die wordt opgeluisterd met gratis games!
Welke game er weggegeven wordt is steeds weer een verrassing en is slechts 24 uur te claimen, maar eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd in je library. Epic geeft wel hints naar wat de gratis game van de dag zou kunnen worden en ook op Dealabs is uitbundig gegist welke game het zou worden.
Onze bekende Dealabs gebruiker billbil-kun wist al snel te melden dat de gratis game Them's Fighting Herds zou zijn. Deze game is een bizarre combinatie van paarden die zo in My Little Pony zouden kunnen figureren en een keiharde 2D brawler. Klinkt interessant? Jazeker! Snel kijken dus!
Elke dag zullen wij de lijst met gratis games aanvullen. De afgelopen dagen kon je de volgende games claimen:
15 december: Bloons TD 6
16 december: Horizon Chase Turbo
17 december: Costume Quest 2
18 december: Sable
Kijk snel naar de gratis game van vandaag!
epic couponf1671367867

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de dagelijkse gratis games tijdens de Holiday Sale heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: Tijdens de Holiday Sale je kan de gratis games alleen in de periode tussen vandaag 17.00 uur en 16:59 morgen claimen. Daarna verschijnt er weer een nieuwe gratis game in de Store! Eenmaal geclaimed blijft de game natuurlijk voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
We zijn net onderweg met de gratis games van Epic Gaming. De games worden steeds groter en interessanter, dus houd de komende week goed in de gaten!

Populair Nieuws