Veel LEGO sets nu met korting te scoren!

News
maandag, 19 december 2022 om 17:30
Komend weekend is het Kerst. In het ideale geval zou je je inkopen al rond hebben, maar misschien heb je nog een laatste cadeautje nodig. In dat geval kun je misschien één van deze LEGO sets overwegen.
Met de feestdagen in zicht komen veel winkels nog met mooie deals. Bol.com doet daar ook aan mee met een actie die wel erg goed uitkomt. Je kunt namelijk flinke korting scoren op verschillende LEGO sets van onder andere Marvel, Harry Potter en Star Wars.

Scoor LEGO bij bol.com!

Een LEGO set is voor veel kinderen (en volwassenen) zeer welkom onder de kerstboom. Ook als je geen Kerst viert, of niet met cadeaus, dan is het goed vermaak voor tijdens de vakantie. We zetten alvast wat mooie deals voor je op een rij:
Zoals je ziet kun je goed terecht, met name als de ontvanger van de LEGO van Star Wars of Harry Potter houdt. Er zijn nog meer sets in de aanbieding. Die kun je allemaal hier terugvinden.
Overigens kun je nog veel meer deals scoren. Zo zijn er allerlei deals bij MediaMarkt, waaronder ook PS5 games. Voor PS4 games kun je terecht bij Amazon.

Populair Nieuws

Laatste Reacties