De gratis Epic Store game van vandaag gaat nucleair!

News
donderdag, 22 december 2022 om 17:00
holiday sale epicf1671524943
De Holiday Sale van de Epic Store is een week onderweg en dat betekent dus dat we aan gratis game nummer acht toe zijn! Vandaag is er een met een flinke knal: de gratis game van vandaag gaat nucleair!
Update: Deze gratis game deal is voorbij. Check hier de gratis game van vandaag.
De Holiday Sale in de Epic Store is in volle gang en dat betekent elke dag een nieuwe gratis game in de Store! Nu kerst nadert geeft Epic mooie games weg. Welke game er weggegeven wordt is steeds weer een verrassing en is slechts 24 uur te claimen, maar eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd in je library. Epic geeft wel hints naar wat de gratis game van de dag zou kunnen worden in de vorm van een silhouet. De hint van vandaag duidt op een game met een nucleaire lading.
Op internet werd meteen gespeculeerd dat de gratis game een Fallout game zou zijn, Worms Armageddon, S.T.A.L.K.E.R. of Duke Nukem Forever. Al deze titels hebben immers ofwel met een nucleaire explosie te maken of hebben het herkenbare teken in hun naam verwerkt. Uiteindelijk blijkt het toch die eerste te zijn: Fallout!
Dit is niet zomaar een Fallout game, maar meteen drie! We krijgen zowel Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics! Dit izjn de eerste delen uit de hele serie, die Fallout op de kaart zette en zelfs het hele RPG genre bepaalden. Heuse klassiekers dus, die ook nog eens gewoon lekker weg spelen. Deze Fallouts zijn geen First Person spel, maar nog isometrisch. Dat betekent dat je het speelveld van boven bekijkt. Een heel andere beleving dan de Fallout die we gewend zijn dus!
Elke dag zullen wij de lijst met gratis games aanvullen. De afgelopen dagen kon je de volgende games claimen:
15 december: Bloons TD 6
16 december: Horizon Chase Turbo
17 december: Costume Quest 2
18 december: Sable
19 december: Them Fighting Herds
20 december: Wolfenstein: The New Order
21 december: LEGO Builders Journey
Vandaag kunnen we drie Fallout Games gratis in de Store scoren.
epic couponf1671367867

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de dagelijkse gratis games tijdens de Holiday Sale heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: Tijdens de Holiday Sale je kan de gratis games alleen in de periode tussen vandaag 17.00 uur en 16:59 morgen claimen. Daarna verschijnt er weer een nieuwe gratis game in de Store! Eenmaal geclaimed blijft de game natuurlijk voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.
We zijn net onderweg met de gratis games van Epic Games. De games worden steeds groter en interessanter, dus houd de komende week goed in de gaten!

Populair Nieuws