‘Epic Games geeft met Kerst extra gratis games weg’

News
maandag, 28 november 2022 om 11:30
epic gamesf1645113725
Menig PC-gamer zal een behoorlijke collectie hebben. De verschillende Steam Sales krijgen daar vaak de schuld van, maar sinds de lancering van de Epic Games Store draagt dat platform ook flink bij aan de collectie met gratis games. Volgens een bekende leaker zullen er met Kerst extra gratis games worden weggegeven.
Je kunt flink geld besparen als je elke week de gratis games van de Epic Games Store in de gaten houdt. In sommige weken worden er zelfs meerdere games weggegeven, met als gevolg dat de store inmiddels honderden titels gratis heeft weggegeven. Met de feestdagen pakt het bedrijf vaak extra uit.
Dat is ook dit jaar weer het plan, zo laat Dealabs gebruiker billbil-kun weten. In 2019, 2020 en 2021 gaf Epic Games rond de Kerst ongeveer twee weken lang dagelijks een gratis game weg. Die actie gaat Epic Games dit jaar herhalen, volgens billbil-kun.
Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de actie gaat lopen. Billbil-kun beweert dat het ergens tussen 15 december en 10 januari zal zijn en heeft in het verleden nog nooit ongelijk gehad. Het zal dus waarschijnlijk lonen om in de laatste twee weken van het jaar de Epic Games Store in de gaten te houden.

Wat is nu de gratis game van Epic Games?

Momenteel kun je ook een mooie game scoren via Epic Games. Star Wars Squadrons is de game die op dit moment gratis is te claimen. In deze game kruip je zelf in de cockpit van één van de bekende starfighters uit Star Wars om deel te nemen aan spectaculaire ruimtegevechten.