Dit is de datum van de volgende Xbox Showcase

News
vrijdag, 09 september 2022 om 16:00
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404
Met de vakantieperiode achter de rug is het de vraag wat de grote console-makers dit najaar zoal van plan zijn. Er zijn al geruchten over een PlayStation showcase en een Nintendo Direct, maar Xbox is de eerste die een showcase bevestigt. Volgende week toont de uitgever nieuwe games.
Xbox heeft een wat minder vol najaar vergeleken met Nintendo en Sony, maar daar kan misschien nog verandering in komen. Komende week houdt het bedrijf namelijk een grote showcase. Op 14 september is het tijd voor een grote ID@Xbox showcase.
De showcase duurt meer dan 90 minuten en wordt uitgezonden vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd, met een pre-show vanaf 18.30. Je kunt de hele show volgen op het Twitch-kanaal van Xbox, of op het Twitchgaming kanaal. De pre-show wordt verzorgd door BlackGirlGamers en is op hun kanaal te zien (maar ook via de kanalen waar de showcase wordt uitgezonden.
ID@Xbox is een programma van Xbox om indie-games uitgegeven te krijgen op Xbox-platforms. De games die je hier kunt verwachten zullen dan ook geen AAA-games zijn. ID@Xbox heeft wel eerder verschillende geliefde games voortgebracht, dus de show kan zeker de moeite waard zijn.

Wanneer houden de concurrenten showcases?

Het is op dit moment nog onbekend wat Sony en Nintendo van plan zijn als het aankomt op een showcase deze maand. Zoals gezegd zijn er voor beiden geruchten, maar aankondigingen zijn er niet. Tokyo Game Show begint volgende week donderdag, dus rond die tijd zullen we hier en daar mogelijk iets horen.

Populair Nieuws