Schrijver vindt verwijderen Disney+ serie niet erg

News
woensdag, 24 mei 2023 om 11:30
Disney+ gaat een heleboel series verwijderen. Zoals te verwachten viel valt dat niet bij iedereen in goede aarde. Maar opvallend genoeg is de schrijver achter één van de slachtoffers er juist helemaal niet boos om.
Disney staat sind eind vorig jaar weer onder leiding van Bob Iger, nadat Bob Chapek niet naar wens presteerde. Iger haalt flink de bezem door het bedrijf met grote ontslagrondes en nu het verwijderen van Disney+ series. Beide zijn bezuinigingsmaatregelen.
Het verwijderen van series is natuurlijk geen populaire zet onder zowel het publiek als de makers van die serie. Ook de series die de minste kijkers trekken hebben fans en wat geïnteresseerden die er nog niet aan toe waren gekomen om te kijken. Schrijvers, acteurs en regisseurs zijn er meestal niet blij mee als hun werk niet meer legaal te vinden is.
Maar Jon Kasdan, die achter de serie Willow zat, is opvallend genoeg niet rouwig om het verdwijnen van zijn serie. Sterker nog: hij ziet het eigenlijk wel zitten. Naar eigen zeggen is Kasdan opgegroed in een tijd waarin Disney films niet altijd in de winkel lagen en dat maakte ze volgens hem bijzonder. Bovendien verwacht hij dat Willow in de toekomst wel weer ergens opduikt.

Wanneer verdwijnt Willow van Disney+?

Wie Willow nog had willen kijken moet opschieten, want de serie verdwijnt al snel van Disney+. Na 26 mei kun je de serie niet meer streamen. Er verdwijnene nog meerdere andere series en films, maar de lijst stond nog niet helemaal vast toen Disney zich er voor het laatst over uitliet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties