We kunnen minder Disney films verwachten, maar wel betere

News
zaterdag, 02 december 2023 om 15:00
schermafbeelding 2023 10 27 om 150036f1698411864
De CEO van Disney, Bob Iger, heeft aangekondigd dat het bedrijf een verschuiving maakt van kwantiteit naar kwaliteit bij toekomstige films. Deze verandering belooft een aanzienlijke verbetering van de filmervaring voor grote Disney-liefhebbers en kinderen wereldwijd.
De recente film Wish kreeg kritiek vanwege zijn gehaaste karakter, wat wordt toegeschreven aan Disney's streven naar minimaal één film per jaar. Deze lang gehandhaafde strategie heeft historisch gezien succes opgeleverd, maar lijkt nu zijn grenzen te hebben bereikt. De belofte van de CEO om de focus te verleggen naar kwaliteit wijst erop dat Disney zich zal inzetten voor meer zorgvuldig geproduceerde films, waardoor de algehele filmervaring wordt verbeterd. Fans wordt beloofd dat er in de toekomst weer ouderwets leuke Disney films gezien kunnen worden op het witte doek.

Disney maakt veel teleurstellende films

Het kritische onthaal van de animatiefilms Wish en vooral Strange World wijst op een gebrek aan diepgang, boeiende premisse en een overhaaste afronding, Wellicht is dit het gevolg van de eerdere druk om jaarlijks, minimaal één film uit te brengen. Deze strategische koerswijziging wijst op het feit dat Disney nu ook doorheeft dat er een gebrek is aan goede verhalen. Door de nadruk in de toekomst te leggen op kwaliteit boven kwantiteit, hoopt Disney de harten van het publiek opnieuw te veroveren en een nieuwe standaard te zetten voor toekomstige films binnen de wereld van Disney.

Populair Nieuws