Disney toont eerste trailer van Raya and the Last Dragon

  Disney heeft een eerste trailer uitgegeven voor de nieuwe animatiefilm Raya and the Last Dragon. De film is het werk van Walt Disney Animation Studios. In maart 2021 moet de film te zien zijn.

  Walt Disney Animation Studios

  Wat is er in de trailer te zien?

  De trailer geeft nog niet veel prijs van het plot van Raya and the Last Dragon. We zien hoofdpersoon Raya en haar gordeldier-achtige sidekick ruïnes onderzoeken. In die ruïnes volgt een aanvaring met de mogelijke schurk van de film.

  In een voice-over vertelt Raya dat ze haar hele leven heeft getraind om ‘Guardian of the Dragon Gem’ te worden. Wat dat precies inhoudt, wordt niet duidelijk. Wel heeft Raya een duidelijk doel: de laatste draak vinden om vrede te brengen in een verdeelde wereld.

  Hierboven kun je de trailer in zijn geheel bekijken. Raya wordt in de Engelstalige versie ingesproken door Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi). De draak waar ze naar op zoek is, krijgt de stem van Awkwafina (Jumanji: The Next Level)

  Wanneer komt Raya and the Last Dragon uit?

  Op dit moment staat de release van Raya and the Last Dragon in de planning voor maart 2021. Dat had eigenlijk komende november moeten zijn, maar de release is uitgesteld in verband met het coronavirus. Het plan is een bioscooprelease, maar of dat volgend jaar maart ook gebeurt is afwachten. Disney heeft gedurende de pandemie al meerdere keren besloten een film eerder of direct op Disney+ te zetten, zoals bij Mulan en Pixar’s Onward en Soul.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.