Microsoft teaset speciaal Xbox event op 9 november

  We hebben intussen wel zo'n beetje alles gezien rondom de Xbox Series X en S. Toch weet Microsoft ons nog een keer lekker te maken door een speciaal Xbox event te teasen. Het event vindt plaats op 9 november, één dag voor de release van de Xbox Series X.

  Microsoft

  Waar het event precies over moet gaan, is nog niet bekend. De Mexicaanse tak van Xbox twittert dat er een feestje aan zit te komen, terwijl Xbox Nieuw Zeeland een animatie van een rustig water twittert met de melding om op 9 november te kijken. Via het @Xbox-account is nog niets aangekondigd over een mogelijk event.

  Trapt Xbox de Series X release af met een fanvideo?

  Hoewel er nog niks bekend is over de aard van de stream, gaat er wel al een gerucht de ronde. Via een e-mail hebben mensen die zich ingeschreven hebben voor het Xbox Fan Fest namelijk een bericht gekregen om een video in te sturen waarin ze over hun game ervaringen praten. Daarnaast mogen ze in die video, van maximaal 30 seconden, aangeven wat ze van de Xbox Series X launch vinden en vragen aan Phil Spencer stellen.

  De video's moeten vóór 27 oktober ingestuurd zijn, dus wellicht dat deze in de Xbox stream voorbij komen. Microsoft heeft verder nog helemaal niets los gelaten over het evenement dat de aftrap van de Xbox Series X zal verzorgen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.