Disney+ krijgt goedkoper abonnement

News
maandag, 07 maart 2022 om 12:00
disneylogof1632855639
Er komt een goedkoper abonnement voor Disney+. Dat laat The Walt Disney Company weten in een blogpost. Dit nieuwe abonnement moet in de loop van 2022 en 2023 wereldwijd beschikbaar worden.
Disney+ krijgt er een abonnementsoptie bij. Eind 2022 wil de streamingdienst een goedkopere optie aanbieden in de VS. Wereldwijd zal het in de loop van 2023 beschikbaar worden. Wie dit abonnement neemt krijgt wel advertenties te zien.
Kareem Daniel, de voorzitter van Disney Media and Entertainment Distribution, noemt de uitbreiding met een goedkoper abonnement een ‘win’ voor iedereen. Consumenten, adverteerders en Disney’s verhalenvertellers zouden allemaal voordeel hebben van dit abonnement:

Adverteerders willen graag naar Disney+

Volgens Disney zouden adverteerders al sinds de lancering van Disney+ interesse hebben in advertenties op de streamingdienst. Dat zou niet alleen te maken hebben met de groeiende interesse in streaming. Ook de grote populariteit van bijvoorbeeld Disney, Pixar, Marvel en Star Wars zou Disney+ een gewilde streamingdienst maken voor adverteerders.
Voorlopig moeten gebruikers nog gewoon het volle pond betalen. Wie bijvoorbeeld eind deze maand Moon Knight of in mei in mei Obi-Wan Kenobi meteen wil zien betaalt nog steeds 8,99 per maand (of 89,90 per jaar). Maar vanaf volgend jaar kun je dus met een kleiner budget Disney+ kijken. Wat voor prijs er aan het nieuwe abonnement hangt is alleen nog niet bekend.

Populair Nieuws