Disney hint naar Star Wars game in december

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 8:00
star wars squadronsf1601480740
Disney hint mogelijk naar een nieuwe Star Wars game die zal uitkomen of worden aangekondigd in december. Disney en Lucasfilm zijn begonnen met een campagne voor Star Wars: elke dinsdag onthullen Disney en Lucasfilm een product in de franchise. De begeleidende afbeelding voor deze campagne suggereert dat er gaming nieuws zal zijn in december.
Op de officiële Star Wars site is de zogenaamde “Bring Home the Bounty” campagne van start gegaan. Elke dinsdag tot het eind van het jaar worden nieuwe verzamelobjecten, kledingstukken, Funko Pops, boeken, en andere producten in de populaire franchise onthuld. De afbeelding bij 14 december, de tiende week van de campagne, is een controller. Hiermee wordt mogelijk aangegeven dat er een nieuw Star Wars spel op komst is.
Of hier ook echt een nieuwe game mee wordt bedoeld is nog onbekend. Het kan ook zo zijn dat we meer informatie krijgen over games die al zijn aangekondigd, maar nog uit moeten komen, zoals Star Wars: Hunters en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.
Er wordt al gewerkt aan andere Star Wars games onder de Lucasfilm Games vlag. Ook gaat er een gerucht dat Quantic Dream, bekend van onder andere Detroit: Become Human, werkt aan een nieuwe Star Wars game. Verder heeft Electronic Arts eerder dit jaar aangekondigd te werken aan een Star Wars game.

Nog veel meer Star Wars onthullingen

Of het echt gaat om een nieuwe game, of om nieuws over bestaande games horen we 14 december. Tot die tijd kunnen Star Wars-fans elke dinsdag genieten van een nieuwe onthulling van Disney en Lucasfilm. Voor nu zijn er al nieuwe kledingstukken en Funko Pops onthuld.

Populair Nieuws