Daredevil-ster niet bezorgd om Disney+ reboot

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 13:30
daredevilf1583494075
Daredevil heeft zijn intrede gemaakt in het MCU en krijgt zijn eigen serie. Disney zou die serie alleen flink op de schop gooien. Volgens acteur Vincent D’Onofrio is er alleen geen enkele reden voor paniek.
Er is achter de schermen van alles gaande met Daredevil: Born Again. Disney zou deze reboot tijdens de schrijversstaking onder de loep hebben genomen en tot de conclusie zijn gekomen dat hij niet werkt. Daarom zouden de hoofdschrijvers zijn ontslagen om met een (grotendeels) schone lei te kunnen beginnen.
Er zijn nu fans die zich zorgen maken over de toekomst van de serie, maar volgens Vincent D’Onofrio, die Kingpin speelt in de serie, is dat niet nodig. Op Twitter laat hij weten dat elk project waar hij ooit aan heeft gewerkt enorm is veranderd tijdens pre-productie, productie én post-productie. Tegenwoordig wordt daar alleen bericht van gedaan alsof het groot nieuws is.
Maar dat is het volgens D’Onofrio niet. Het is normaal in de entertainmentindustrie dat creatievelingen proberen een serie of film precies goed te krijgen. D’Onofrio zou het ook niet anders willen zien.

Waarom is Daredevil: Born Again op de schop gegooid?

Een grote reden dat de nieuwe Daredevil-serie flink veranderd wordt, is dat hij te weining Daredevil-actie zou bevatten. Naar verluidt was hoofdrolspeler Charlie Cox in de versie die nu is geschrapt pas na 4 afleveringen in Daredevil-kostuum te zien. Dat had misschien gekund in een lange serie, maar Marvel-series krijgen meestal niet bijzonder veel afleveringen per seizoen.