Bungie's hoofd HR is afgetreden

News
vrijdag, 17 december 2021 om 9:00
destiny 2 crossplayf1613402238
Gayle d'Hondt, hoofd HR, bij Bungie, treedt af. Het nieuws komt kort na een rapport over verschillende problemen met de werkcultuur binnen Bungie. Het is niet duidelijk of d'Hondt nog bij het bedrijf blijft werken.
Bungie’s hoofd van HR, Gayle d'Hondt, treedt af uit haar functie. Wat opvallend is, is dat dit in minder dan een week tijd gebeurd na de publicatie van een rapport waarin wordt beweerd dat er bij Bungie meerdere gevallen van seksisme en toxiciteit op de werkplek hebben plaatsgevonden. Het bevatte ook details over de recentere inspanningen van Bungie rondom de werkcultuur.
Gayle d'Hondt, werkte meer dan veertien jaar bij Bungie. In de e-mail die ze vandaag heeft gestuurd aan de werknemers, kijkt d'Hondt terug op haar tijd binnen het bedrijf en zegt ze dat ze "alles wil doen wat in [haar] macht ligt om ervoor te zorgen dat iedereen die hier werkt een veilige, gastvrije en ondersteunende omgeving heeft".
D'Hondt vertelde ook dat haar tijd bij Bungie “diepgaande interpersoonlijke conflicten” bevatte, waaronder het ontslag van werknemers wegens "prestaties, slecht gedrag en wegens discriminatie, racisme en seksuele intimidatie".

Nog werkzaam bij Bungie?

D'Hondt, stopt officieel met haar rol als senior employee relations managers, maar het is nog niet duidelijk of ze bij het bedrijf blijft. In haar e-mails stelt ze dat ze "zal samenwerken met Holly [Barbacovi, chief people officer] en het leiderschapsteam van Bungie om te bepalen wat de juiste volgende stappen zijn".

Populair Nieuws