De meest luxueuze cadeaus voor de feestdagen 2021

Article
dinsdag, 14 december 2021 om 12:00
huawei mateview gt 34f1639392333
Iedereen houdt van koopjes en geweldige deals, maar soms wil je gewoon iets extra's. Met deze luxe cadeaus verwen je jezelf of een ander.

HUAWEI MateView GT

We trappen dit overzicht van luxueuze cadeaus af met een droom voor elke PC-gebruiker. Of je nu gamer bent, een film wil kijken of aan het werk bent, met deze MateView GT 34' van HUAWEI raak je niet uitgekeken. Met een diagonaal van 34 inch is de MateView groot. Bovendien biedt het gebogen scherm een resolutie van 3440 x 1440 (WQHD) voor prachtig nauwkeurig kijkplezier. Voor gamers is de verversingssnelheid van 165 Hz gecombineerd met een reactietijd van 4 ms uitstekend en levert het beeldscherm een contrast van 4000:1 bij een helderheid van 350 cd/m². Veel cijfers, maar dit betekent dat je ogen niets te kort zullen komen!

Ook je oren worden niet vergeten. De MateView GT heeft in de voet een SoundBar geïntegreerd voor optimaal game- en kijkplezier. Met een prijs van 549,99 haal je een prachtige monitor in huis.
samsung galaxy flip 3f1638274982

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Over gebogen schermen gesproken: Wat dacht je van een mobiele telefoon met vouwbaar scherm? Samsung is al een paar jaar bezig met het verfijnen van de techniek van vouwbare telefoons. Met de Flip3 levert Samsung een telefoon die doet denken aan de oude clamshell telefoons maar dan hypermodern met een prachtig : 6.7" Dynamic AMOLED scherm dat een resolutie van 2640 x 1080 biedt. Klap je je toestel dicht, dan biedt de Flip3 nog een extra 1.9" Super AMOLED scherm om up to date te blijven van nieuwe meldingen. De Flip 3 is voorzien van een 888 snapdragon processor dus bloedsnel en heeft een 3,300mAh accu.
Vind je een clamshell, maar niks en wil je echt helemaal de blits maken, dan haal je met de Galaxy Z Fold3 5G het absolute topmodel in huis. De Fold 3 is met zijn 7.6" Dynamic AMOLED 2X nog groter dan de Flip en heeft ook in opgevouwen toestand een groot 6.2" scherm. Beide toestellen zijn 5G voorbereid dus toekomstbestendig. De toestellen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar.
harry potter 4k collection trein reviewf1638274327

Harry Potter Collection + Trein

Harry Potter is hot. De eerste film kwam 20 jaar geleden uit en dat wordt gevierd. De originele cast komt weer bij elkaar, de eerste film draait weer in de bioscoop en er is een prachtige Harry Potter Collector's Edition uitgebracht met alle acht films en enorm veel extra's. Naast de 8 films zitten in deze Collection Special Features, conceptkaarten, een poster en als klaptstuk een herdenkingsmunt en een replica van de Zweinstein Express trein.
Het complete overzicht van deze collection is als volgt:
  • Alle 8 films of 4K Ultra HD en Blu-Ray
  • 8 Blu-Ray Special Features discs
  • Harry Potter Magical Movie Mode op Blu-Ray
  • De trein
  • 7 conceptkaarten
  • 7 personagekaarten
  • 2 boekjes van 32 pagina’s
  • Miniposter
  • Zweinstein Express ticket
  • Herdenkingsmunt
Een prachtig pakket dus voor de echte Harry Potter fan! Lees nu ook onze recensie.
lego super mario nesf1638274345

LEGO Super Mario System

LEGO heeft een heel diverse line-up aan luxe bouwsets. Denk bijvoorbeeld aan het Colosseum, of de nieuw aangekondigde mega-grote Star Wars At-At. Voor wie het iets bescheidener wil houden en de nieuwe LEGO set ook zonder schroom in de woonkamer wil laten pronken kan nu een met LEGO nagemaakte SNES in huis halen.
De set is voorzien van een ouderwetse TV met daarop het klassieke Super Mario spel. Het beeld kan ook bewegen. Andere mooie LEGO sets die het overwegen waard zijn, zijn de LEGO Typemachine en de LEGO sneaker.
eldenring ce1f1638274414

Pre-order op collector’s editions

Wat is er nou mooier dan een luxe Collector's Edition van een van je favoriete gamesgames? Er zijn diverse prachtige Collector's Editions te pre-orderen en meestal moet je er snel bij zijn voordat ze uitverkocht zijn. Op dit moment zijn er diverse mooie Collector's Editions te pre-orderen.
Ook voor Elden Ring, de nieuwe Souls game die volgend jaar uit gaat komen is een puike Collector's Edition te pre-orderen met vele extra's, inclusief een 23 cm hoog beeldje van Malenia.
trust gxt 712f1637925040

Gaming Chair

Wie veel achter zijn bureau zit voor werk of gaming moet goed zitten. Een goede gaming chair is dan een prima keuze. Gaming stoelen zijn er in alle soorten en maten maar wij hebben gekozen voor het wat duurdere segment waarbij de kwaliteit voorop staat. De Trust GXT 712 Resto Pro Chair is een luxe gaming stoel die comfortabel zit en gezien mag worden.
De stoel is grotendeels uitgevoerd in (vegan!) zwart leer met een stevig metalen frame en gouden stiksels. De stoel is op vele manieren te verstellen en aan te passen aan je zit-wensen. Zowel de zitting als rug kunnen gekanteld worden en de stoel is voorzien van lenden- en nekkussen. Mocht je er een keer per ongeluk je drankje over de stoel morsen is er niet meteen een man overboord: de stoel is morsbestendig dusb lijft netjes.
Met deze stoel voel je je de koning en heb je in ieder geval één excuus minder waarom je killing spree onderbroken is.
oculus quest 2 review 6f1638274552

Oculus Quest 2

Voor wie klaar is met het kijken naar een plat scherm is de Oculus Quest 2 dé oplossing. Met de Quest 2 beleef je VR zonder dat je een PC of console nodig hebt. De Quest 2 is standalone waardoor je hem overal kan gebruiken. De Quest 2 biedt een beeld van 3664 x 1920 pixels, wat 50% meer is dan de originele Quest.
Let wel even op dat de Quest 2 een Facebook-account nodig heeft. De Quest 2 is beschikbaar in twee uitvoeringen: 128 en 256 GB. Met deze Quest 2 maak je natuurlijk helemaal de blits en kan je je vrienden en familie op een eenvoudige manier kennis laten maken met de wondere wereld van VR.