Dikke korting op PS5, PS4 games in PlayStation Store Spring Sale!

News
woensdag, 29 maart 2023 om 12:30
playstation 5f1603819462
Het is lente, wat nog wel eens wordt aangegrepen als excuus voor een grote sale. Onlangs zagen we bijvoorbeeld al de Steam Spring Sale. Gelijktijdig was er ook een PlayStation Store Sale, maar die stond niet in het teken van de lente. Nu is er wel een echte Spring Sale.
De spring sale is bij veel winkels één van de grotere uitverkopen. Ook in de PlayStation Store zijn de kortingen zeker niet slecht. Je kunt verschillende topgames voor een vrij lage prijs kopen. FIFA 23 is bijvoorbeeld met behoorlijk wat tientjes gezakt.

Mooie Deals is PlayStation Store Spring Sale

Er gaat nogal wat tijd in zitten om alle games die in de aanbieding zijn door te spitten. We hebben daarom alvast wat mooie deals voor je uitgezocht. Deze hebben we hieronder voor je op een rij gezet.
Dit zijn slechts een paar van de games zie je met korting kunt krijgen. In totaal zijn er momenteel meer dan 2300 games in de uitverkoop. Mochten de bovenstaande titels het dus niet helemaal zijn, dan kun je altijd alsnog zelf de PlayStation Store doorspitten.
Overigens zijn er deze week nog veel meer mooie deals te scoren. Er is korting op topmerken bij MediaMarkt en bol.com is bezig met zijn 7-daagse. Daarbij is er bijvoorbeeld ook korting op verschillende LEGO-sets.