Gaat Danny DeVito opnieuw The Penguin spelen?

News
donderdag, 02 december 2021 om 16:00
penguinf1638443294
In 1992 speelde Danny DeVito The Penguin in de film Batman Returns van Tim Burton. In een interview laat hij weten graag nog een keer in de huid van The Penguin te kruipen.
In een interview met Forbes vertelt acteur Danny DeVito dat het spelen van Oswald Cobblebot, oftewel The Penguin, in Batman Returns een hoogtepunt van zijn carrière was. DeVito zal graag weer samen werken met Tim Burton, de regisseur van Batman Returns, om zijn rol opnieuw te spelen.
Danny DeVito speelde Penguin in de film Batman Returns uit 1992. In de film nam hij het op tegen Batman gespeeld door Michael Keaton. Keaton zal zijn rol als Batman opnieuw op zich nemen in een nieuwe solofilm van Flash, gepland voor 2022.

Terugkeer van The Penguin

In de nieuwe Batman-film genaamd The Batman zal Robert Pattinson de rol van Bruce Wayne op zich nemen. In deze film keert ook Penguin terug, maar wordt nu gespeeld door Colin Farrell. DeVito deelde ook zijn gedachtes over Farrell die de rol overneemt.
Naast dat Farrell Penguin in The Batman gaat spelen, is hij mogelijk ook te zien als Oswald Cobblepot in een Batman spin-off over The Penguin.