Geen nieuwe updates meer voor Watch Dogs Legion

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 9:00
watch dogs legionf1601608643
Fans van Watch Dogs Legion hoeven geen nieuwe updates voor de game meer te verwachten. Ubisoft heeft namelijk een blogpost naar buiten gebracht waarin dit wordt gezegd. De update die uitkwam in september 2021, is dus de laatste update die de game ooit zal krijgen.
Watch Dogs Legion is in oktober 2020 uitgekomen en sindsdien heeft de game verschillende grote updates gekregen. Een van deze updates is dat er een multiplayer aan de game is toegevoegd. Maar Ubisoft heeft nu bevestigd dat er in de toekomst geen nieuwe updates meer naar de game komen.

Wat betekent dit voor Watch Dogs Legion?

Dat er geen nieuwe updates meer komen roept de vraag op wat er met de game gaat gebeuren. Seizoen 5 van de game is ingegaan en is het laatste nieuwe seizoen dat is toegevoegd. Wanneer het seizoen is afgelopen, worden eerdere seizoenen (specifiek 3, 4 en 5) steeds herhaald om de game toch in leven te houden en om spelers de mogelijkheid te geven om items te halen die ze in eerdere seizoenen niet hebben bemachtigd.
In de blog wordt niet duidelijk gezegd waarom er geen nieuwe updates meer komen voor de game. Het kan te maken hebben met dat de multiplayer niet succesvol genoeg is in de ogen van Ubisoft, zonder redelijke opties voor verbetering. Een andere mogelijkheid is dat er aan een nieuwe game wordt gewerkt. Uiteraard kan het ook zijn dat Ubisoft altijd na seizoen 5 wilde stoppen. Het echte antwoord wordt helaas niet gegeven in de blogpost, dus het kan nog wel even duren voor we weten waarom er geen updates meer komen voor de game.