DICE gaat Star Wars: Battlefront 2 bug uit oktober oplossen

News
donderdag, 20 januari 2022 om 9:00
2022 01 19 star wars battlefront 2 craitf1642620480
Sinds oktober is er een bug in Star Wars Battlefront 2 die ervoor zorgt dat spelers onsterfelijk worden. De bug is er nu al een aantal maanden, dus spelers hadden niet meer verwacht dat DICE er nog iets tegen zou doen, maar nu is er antwoord vanuit DICE.
DICE heeft niet alleen problemen met Battlefield 2042. Sinds oktober is er namelijk ook een bug opgedoken in Star Wars Battlefront 2 die de game eigenlijk onspeelbaar maakt. In veel potjes bleek het onmogelijk om personages onder de één hit points te krijgen.

Komt er een oplossing voor de Star Wars Battlefront 2 bug?

Omdat de bug al een aantal maanden in de game zat en DICE er nooit op heeft gereageerd werd verwacht dat er niets tegen gedaan zou worden, maar nu heeft een community manager van DICE via Reddit gereageerd op een vraag over de bug. Hij zegt dat er een oplossing komt.
Hoewel er nog veel onduidelijk is, zoals wanneer er een oplossing kan worden verwacht, is er in ieder geval eindelijk duidelijkheid van DICE. Het is dus afwachten wanneer de oplossing er ook zal zijn, want DICE heeft het erg druk met het oplossen van de Battlefield 2042 bugs. Omdat die game nieuw is en er meer kritiek op is zal hier vermoedelijk de prioriteit liggen.
Dat Battlefield 2042 veel grote problemen heeft werd onlangs nog pijnlijk duidelijk. Een maker van cheats voor de game stopte er namelijk mee, omdat er zoveel fouten in de game zaten dat de cheats niet werkten. DICE zal dus zeker nog veel aan de game moeten doen.