Update - Pas op: Pokémon Legends Arceus is gelekt!

News
donderdag, 20 januari 2022 om 9:30
2022 01 14 pokemon legends arceus jubilife villagef1642171505
Pokémon Legends Arceus staat voor 28 januari op de planning en lijkt voor de Pokémon-reeks een compleet nieuwe richting in te slaan. Er is dan ook nog veel in mysterie gehuld rondom de game, maar daar lijkt op korte termijn verandering in te komen. Pokémon Legends Arceus is namelijk gelekt en online beginnen de eerste spoilers van de game te verschijnen.

Update - Pokémon Legends Arceus nu ook gedatamined

Waar Pokémon Legends Arceus gisteren al gelekt was, zoals je hieronder kunt zien, lijkt Pandora's Doos nu daadwerkelijk geopend. De nieuwe Nintendo-game is nu ook via een datamine helemaal opengebroken. Dit betekent dat onder andere alle nieuwe Pokémon (en nieuwe vormen) gelekt zijn. Daarmee wordt opnieuw een scala van spoilers gedumpt voor de game, waaronder ook gameplayelementen die nog niet getoond waren. Wie zonder al te veel geheimen te weten in de game wil duiken, doet er dan ook goed aan om op te passen tot de game verschijnt volgende week.
Oorspronkelijke bericht hieronder:
Uiteraard zullen we geen spoilers delen die online verschenen zijn, maar op Twitter is de bom gebarsten. Zo deelt het Twitteraccount Centro Leaks massaal de beelden die ingestuurd worden online. De beelden lijken rechtstreeks van één van de spelers te komen die de game vroegtijdig in handen heeft gekregen.
De nieuwe leaks bevestigen meerdere grote veranderingen die doorgevoerd zullen worden in de nieuwe game. Ook is officieel bevestigd dat de game singleplayer is en dat er geen optie is om co-op te spelen. Dit was bij de vorige spin-off reeks Pokémon Let's Go bijvoorbeeld wel een nieuwe optie. Wel is het nog steeds mogelijk om online met vrienden te spelen, al heb je daar wel Nintendo Switch Online voor nodig.
pokemon legends arceus 2f1642087815

Pokémon Legends Arceus wordt een actie-RPG

Mocht Pokémon Legends Arceus je compleet ontgaan zijn, helpen we je een handje. De nieuwe Nintendo-game staat voor eind januari op de planning en belooft een compleet nieuwe kant op te gaan. In plaats van een turn-based RPG wordt Pokémon Legends Arceus een actie-RPG waarin je veel actiever de gevechten met Pokémon aangaat. Zo moet je aanvallen van Pokémon zelf ontwijken en zijn er niet de bekende gyms om te verslaan.
Dit keer is je doel daadwerkelijk om een Pokédex volledig te vullen en dat doe je in de Hisui-regio. Het betreft de Sinnoh-regio, maar dan een flinke tijd in het verleden. Hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen, moeten we nog afwachten. Gelukkig kun je vanaf 28 januari zelf met de game aan de slag.