Update - Diablo 4 storing gooit spelers uit de game

News
woensdag, 14 juni 2023 om 14:00
diablo 4 headerf1679648917
Eerder deze maand kwam Diablo 4 eindelijk uit. De game verkocht meteen zeer goed en veel mensen zijn dan ook bijna dagelijks bezig met de game. Maar veel van die spelers hebben nu last van een storing.

Update - Diablo 4 storing lijkt voorbij

Het ziet er naar uit dat de problemen met Diablo 4 niet al te ernstig waren. Het heeft niet al te lang geduurd voordat er nauwelijks meer problemen werden gemeld. Het ziet er bovendien niet naar uit dat er snel een tweede piek komt, dus als het goed is kun je weer inloggen.
Oorspronkelijk bericht:
Diablo 4 spelen lijkt er momenteel even niet in te zitten. Sinds een paar minuten komen er veel meldingen van een storing binnen op Allestoringen.nl. Ook op Twitter zijn er veel berichten te lezen over serverproblemen bij de game.
Veel spelers geven aan niet te kunnen inloggen op de servers. Daar komt bij dat spelers die wel konden inloggen de verbinding kwijtraken. Eén ongelukkige speler laat bijvoorbeeld weten dat hij een boss net bijna onder de duim had toen de verbinding werd verbroken.

Diablo 4 servers uitvoerig getest

Met een online game als Diablo kan er helaas altijd iets mis gaan. Blizzard probeerde dat nog te voorzien voor deze game, aangezien er tijdens de weekenden dat de bèta speelbaar was bewust extra druk werd gezet op de servers. Dat moest onaangename verrassingen bij lancering voorkomen.
Helaas wil dat niet zeggen dat er nooit serverproblemen kunnen zijn. Wat er momenteel precies aan de hand is, is nog even de vraag, maar hopelijk is het snel opgelost. Mocht je niet kunnen spelen, dan is even wachten en later nog eens proberen momenteel de beste oplossing.