Onaangekondigde LEGO voetbalgame komt eraan

News
woensdag, 14 juni 2023 om 13:30
Het lijkt erop dat we binnenkort een nieuwe voetbalgame mogen verwelkomen, maar niet eentje die je zou verwachten. Er is namelijk een onaangekondigde LEGO voetbalgame geregistreerd door Take-Two Interactive.
Dit jaar zal er geen nieuwe FIFA verschijnen, maar komt Electronic Arts met het eerste deel van EA Sports FC. De FIFA en EA zijn het namelijk niet eens geworden over de licentiekosten voor de merknaam. En dat is niet de enige verandering op het gebied van voetbalgames die we dit jaar kunnen verwachten.
Bij de Game Rating and Administration Committee of Korea, de PEGI-variant van Zuid-Korea, is namelijk LEGO 2K Goooal! geregistreerd door Take-Two Interactive. Dat meldt Gematsu. De voetbalgame van 2K is nog niet officieel aangekondigd, maar de verwachting is dat dat in komende weken of maanden zal gebeuren door de uitgever.

LEGO voetbalgame eerder opgedoken

Het is niet de eerste keer dat er verhalen opduiken over een LEGO sportgame. In 2022 heeft 2K namelijk de rechten voor verschillende LEGO sportgames bemachtigd, waarvan één game moest verschijnen voor een nog onbekende open-wereld racegame. Die laatste is het recent uitgekomen LEGO 2K Drive, dus het lijkt erop dat LEGO 2K Goooal! de mysterieuze sportgame is en dus intern iets is uitgesteld.
Ondanks dat de game nog niet is aangekomen, kan LEGO 2K Goooal! ook al mogelijk dit jaar uitkomen. LEGO 2K Drive werd namelijk ook pas aangekondigd vlak voor de officiële release.

Populair Nieuws