Diablo 4 geeft ietwat lugubere PC weg

News
maandag, 23 oktober 2023 om 15:00
diablo 4f1655057459
Games hebben soms bijzondere campagnes en met Diablo 4 heeft Blizzard al heel wat aparte dingen gedaan. Voor het nieuwe seizoen is er mogelijk een nieuw hoogte- dan wel dieptepunt bereikt. Er wordt een PC verloot waar mensenbloed in zit.
Het nieuwe seizoen van Diablo 4 draait helemaal om vampiers en dus draait de promotie van het seizoen helemaal om bloed. Blizzard heeft een actie opgezet waarmee spelers door bloed te doneren in-game rewards kunnen scoren. Het is de bedoeling dat spelers in totaal 666 liter bloed doneren aan bloedbanken in de VS. Wanneer ze daar bewijs van uploaden, krijgt de hele community bij bepaalde mijlpalen rewards.
Wanneer 33 procent van het doel is behaald krijgt iedereen weapon cosmetics en bij 66 procent wordt er een armor set uitgedeeld. Bij 100 procent krijgen alle spelers een mount én kunnen ze meedoen aan een loterij voor een bijzondere PC. Deze beschikt namelijk over waterkoeling waar bloed in zit.
Vermoedelijk zit niet het hele koelsysteem vol bloed. Nog afgezien van de vraag of dat een effectieve koelvloeistof zou zijn, is het verspilling van bruikbaar bloed. Vermoedelijk zit er een heel kleine hoeveelheid in verder normale koelvloeistof, die rood is gemaakt.

Kun je de Diablo 4 bloed-PC winnen?

De PC heeft best aardige specs, maar helaas heb je weinig kans om hem te winnen. Je mag namelijk alleen in de VS meedoen aan de verloting. Voor Nederlandse spelers is er dus in principe geen manier om mee te doen, behalve misschien als je momenteel in de VS woont of daar iemand kent die voor jou mee wil doen.