Back to School deals gemist? Scoor nu deze MSI laptops met korting!

Article
donderdag, 14 september 2023 om 12:00
msi cyborg 15 1f1685532017
De scholen zijn weer begonnen en veel studenten hebben een nieuwe laptop gekocht tijdens de Back to School deals. Heb je die aanbiedingen alleen gemist, wees dan niet getreurd. Deze MSI laptops kan je nu namelijk alsnog met korting scoren!

MSI Cyborg 15

Als student kun je anno 2023 niet meer zonder laptop aankomen in de schoolbanken. Notities worden niet langer gemaakt met pen en papier, maar via één van de vele applicaties op je laptop. Bovendien kan je daar ook nog alle hoorcolleges na afloop checken. En daarnaast worden er ook veel applicaties verplicht gebruikt bij bepaalde vakken.
Ben je daar na de eerste week op school achter gekomen, dan kan je nu nog de MSI Cyborg 15 met korting scoren. Deze laptop biedt veel opties waar studenten naar op zoek zijn. Zo zorgt de Intel Core i7-12650H processor en 16GB aan RAM ervoor dat je vrijwel alle applicaties kan draaien op de laptop, inclusief zwaardere programma’s zoals Photoshop. En met de Nvidia RTX 4050 kan je ook nog eens, nadat je klaar bent met je huiswerk, even lekker ontspannen met een game. Dankzij ondersteuning voor DLSS 3 kan je de framerate van je games enorm verhogen en is sommige gevallen zelfs verdubbelen door middel van Frame Generation!
Of je nu bezig bent of school of met wat ontspanning, alles ziet er heerlijk vloeiend uit. De MSI Cyborg 15 heeft namelijk een IPS-display met een refresh rate van 144Hz. Dankzij het lage gewicht kan je de laptop makkelijk meenemen naar school, inclusief de compacte oplader.
msi creator z17hx studiof1694514490

MSI Creator Z17HX Studio

Hoewel de meeste studenten voor hun studie genoeg hebben aan een MSI Cyborg 15, zijn er ook studies waarbij er meer wordt gevraagd van een laptop. Ben je bijvoorbeeld voor je studie dagelijks bezig in Photoshop, AutoCAD of met video-editing programma’s, dan is het geen overbodige luxe om voor een laptop te gaan met veel hersencapaciteit.
Een goede keuze wat dat betreft is de MSI Creator Z17HX. Deze laptop is uitgerust met een Intel Core i7-13700HX processor, 16GB aan RAM en een 1TB SSD. Daarnaast zit er ook een Nvidia RTX 4060 in, wat niet onbelangrijk is voor veel applicaties. De videokaart in de laptop biedt namelijk ondersteuning voor Nvidia Studio Drivers. Die drivers zorgen ervoor dat creators, ontwikkelaars en artiesten de beste performance en betrouwbaarheid hebben als het aankomt op het gebruik van creatieve applicaties, zoals Photoshop.
Om het creatieve proces wat makkelijker te maken heeft de MSI Creator Z17HX Studio ook een QHD+ 17-inch touchscreen, met een refresh rate van 165Hz. Daarmee kan je dus vloeiend over het scherm heen gaan met een stylus en dankzij de 16:10-schermverhouding heb je ook meer ruimte om op te werken.
Ondanks het ruime beeldscherm is de MSI Creator Z17HX Studio wel compact gehouden. Dichtgevouwen is de laptop niet eens twee centimeter dik, waardoor je hem eenvoudig in je rugzak kan stoppen om mee te nemen naar college. Dankzij een mooie deal kan je nu bovendien nog een paar honderd euro besparen.