‘Deze Xbox-game komt ook naar Switch 2’

News
donderdag, 22 februari 2024 om 11:30
20211005 switcholed8f1633465772
Xbox maakt een paar games beschikbaar voor concurrerende consoles. In totaal zijn het er vier, maar daarvan komt maar de helft naar Switch. Maar er wordt beweerd dat er nog één naar een Nintendo-platform komt, maar dan de Switch 2.
Toen de geruchten over Xbox-games op andere platforms echt de kop op begonnen te steken, was Hi-Fi Rush een veelgenoemde game voor zowel PS5 als Switch. Maar nu de Xbox-games die multiplatform gaan bekend zijn, blijkt dat de game alleen naar PS5 komt. Toch is er nog hoop voor Hi-Fi Rush op een Nintendo-platform.
Mogelijk gaat Microsoft namelijk snel inzetten op de Switch 2. Tom Henderson schrijft voor Insider-Gaming dat zijn bronnen suggeren dat de game naar de opvolger van de Switch komt. Dat werd hier en daar ook al voordat de game niet werd aangekondigd voor de huidige Switch gesuggereerd.
Het is geen bijzonder grote verrassing dat de game niet naar Switch kan komen. Hij is namelijk ook niet beschikbaar voor Xbox One, wat het niet heel aannemelijk maakt dat de huidige Switch hem aankan. De Switch 2 maakt naar verluidt een redelijke technische sprong, wat het aannemelijk maakt dat een game als Hi-Fi Rush daar wel op kan draaien.

Hi-Fi Rush voor Switch 2 waarschijnlijk niet snel onthuld

Als de game inderdaad naar Switch 2 komt, zal dat nog niet met haast worden aangekondigd. De console zelf is namelijk nog niet onthuld en dat gaat volgens de laatste berichten waarschijnlijk niet voor juni gebeuren. Een game reveal vóór die tijd zit er waarschijnlijk niet in.

Populair Nieuws

Laatste Reacties