Jackass Forever trailer toont releasedatum en levensgevaarlijke stunts

News
dinsdag, 11 januari 2022 om 12:30
jackass forever filmstillf1641898277
De nieuwe Jackass Forever trailer is uit. Behalve een releasedatum is er ook een nieuwe cast bekend en krijgen we een voorproefje van de nieuwe stunts die we kunnen verwachten.
Door de jaren heen zijn we verliefd geworden op de gevaarlijke stunts van de Jackass Crew, die ook voor een grote ziekenhuisrekening hebben gezorgd. Johnny Knoxville en zijn vrienden voerden de meest extreme stunts uit in verschillende films en houden ons allemaal op het randje van onze stoel.
Vanaf 17 februari zullen de bekende gezichten van Jackass terugkeren op het grote scherm in Jackass Forever. Behalve Johnny Knoxville zullen ook Steve-O,Chris pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren terugkomen in de nieuwe Jackass film. Nieuw voor de Jackass-reeks zijn er een paar namen toegevoegd aan het team voor Jackass Forever. Jasper, Rachel Wolfson, Sean 'Poopies' McInerney, Zac Holmes en Eric Manaka komen in dit deel het team versterken.

Onverwachte stunts in Jackass Forever

Een nieuwe film, nieuwe cast, gaat er dan echt zoveel veranderen? Ja en nee. Behalve de nieuwe castleden geeft de nieuwe trailer je ook een voorproefje van de stunts die we kunnen verwachten. Het is de oude Jackass in een nieuw jasje met klassieke stunts die zelfs de cast niet altijd zag aankomen. In het nieuwe Jackass deel worden er niet alleen bekende acteurs en comedians gebruikt om het team te versterken. Zo komen er bijvoorbeeld ook bekende artiesten en zelfs atleten langs om hun eigen stunt uit te voeren of het leven van de crew zuur te maken.
Check hieronder de gloednieuwe trailer van Jackass Forever:

Populair Nieuws

Laatste Reacties