Deze spectaculaire trilogie komt naar Videoland

News
woensdag, 05 mei 2021 om 13:00
tv kijkenf1629275165
Boekverfilmingen waren een aantal jaar geleden een ware hype en is het nu nog steeds met bijvoorbeeld de release van Shadow and Bone. Nu gaat streamingdienst Videoland een spannende trilogie aanbieden die halverwege mei uitkomt en die wij allemaal wel kennen. Wij hebben het nu over de populaire Divergent trilogie!
De Divergent trilogie kent uiteraard drie films genaamd Divergent, Insurgent en Allegiant. Deze drie films zijn gebaseerd op de populaire boekenreeks van Veronica Roth. De cast van de films bestaat onder andere uit Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz en Ansel Elgort.
In het eerste deel genaamd Divergent is Chicago opgedeeld in verschillende facties, nadat de wereld door genetische modificatie is verwoest. Het verhaal volgt Beatrice, die net oud genoeg is om ingedeeld te worden in één van de facties. Toch leert ze al snel dat ze nergens bij hoort en dat ze ‘Divergent’ is. Toch wordt ze ingedeeld bij de factie Onverschrokkenheid, waar ze nieuwe mensen leert kennen. Eén van die nieuwe mensen is Four. Zij moeten samen uitzoeken wat een Divergent gevaarlijk maakt en hoe ze uit dit strenge regime kunnen ontsnappen.

Halverwege mei naar Videoland

Hoewel de franchise genoeg spektakel biedt voor het publiek, leverde het in de afgelopen jaren niet al te lovende reacties op, voornamelijk op het laatste deel genaamd Allegiant. Toch is de gehele franchise binnenkort te zien op Videoland. Zo zijn alle drie de delen vanaf 13 mei te bekijken op de streamingdienst.
Deze trilogie vergroot het aanbod aan trilogieën dat Videoland op dit moment al aanbiedt. Zo zijn alle vier de delen van The Hunger Games ook te bekijken op de streamingdienst.
Ben jij van plan de Divergent trilogie te bekijken? Laat het weten in de reacties

Populair Nieuws