Google Pixel Buds A-Series per ongeluk bekendgemaakt

News
woensdag, 05 mei 2021 om 12:30
google pixel budsf1620203748
Eerder dit jaar waren de nieuwe oordopjes van Google al een aantal keer voorbijgekomen op Twitter en andere websites, en hoe deze eruit zouden zien aan de hand van gelekte foto’s. Nu is er op het Twitter account van Android per ongeluk een tweet uitgegaan over de “Pixel Bud A-Series” en welke nieuwe functie deze krijgt.
Het grote nieuws dat per ongeluk naar buiten is gebracht heeft ook niet lang online gestaan. Na nog geen tien minuten was de tweet al verwijderd, nadat er een foutje was gemaakt bij het inplannen van de tweet. De nieuwe oordopjes van Google zijn niet alleen een extra toevoeging bij de andere draadloze oordopjes, maar er komt ook 'Fast Pair' bij dat geheel geüpdatet is en net zo makkelijk werkt als het koppelen van Airpods: met slechts één druk op de knop.
Over technische specificaties wordt nog niet gesproken in de verwijderde tweet. Het is alleen een kort bericht waarin staat: “Quality sound and quick Bluetooth paring”. Hoe goed de speakers in de oordopjes zijn en wat de accu-duur is, is nog geheel onbekend.

Verschillende kleuren voor de Pixel Buds A-Series

In een persbericht is ook voorbijgekomen dat de binnenkant van het doosje en de oordopjes een kleur gaat krijgen, in tegenstelling tot standaard zwart of wit zoals Google nu heeft. De eerste kleur die te zien is, is een donker groen, maar daar gaan ongetwijfeld meer kleuren bij komen.
De A-serie van Google Pixel smartphones houdt in dat het een soort ‘budget’ versie is van het product. De kans is dus groot dat dat voor de Pixel Buds ook het geval is. De oordopjes worden geschat rond de 180 dollar te kosten, maar dat is nog niet vastgesteld.