Win nu een iPhone SE 2022 ter waarde van 454 euro!

Article
vrijdag, 15 september 2023 om 16:00
iphone se 2022 swappief1694781104
De iPhone 15 is deze week onthuld door Apple, maar daar moet je wel een flink bedrag voor neertellen. Wil je toch een iPhone bemachtigen, dan hebben we goed nieuws. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk een iPhone SE 2022 weg, ter waarde van maar liefst 454 euro!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we een goodiepakket van The Curse of Skinwalker Ranch weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van The Curse of Skinwalker Ranch goodiepakket is geworden... San3na!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - iPhone SE 2022

Smartphones kunnen vandaag de dag een flinke aanslag zijn op je bankrekening. Zo ben je voor een flagship al snel om en nabij de 1000 euro kwijt. Het wordt al helemaal duur als je elk jaar je smartphone wil upgraden. Gelukkig zijn er ook manieren om goedkoper aan een nieuwe(re) smartphone te komen.
Zo kan je refurbished iPhones kopen bij Swappie, zoals bijvoorbeeld de iPhone 14. Op die manier kan je honderden euro's besparen op de aankoop van je smartphone. Bij Swappie kan je tegenwoordig ook smartphones kopen die onder de Premium Series vallen. Die modellen zijn in een onberisplijke staat, inclusief een compleet nieuwe batterij.
In samenwerking met Swappie mogen we ook een mooie prijs weggeven in de Reageer en Win deze week. Je kan nu namelijk kans maken op een iPhone SE 2022 Premium Series ter waarde van 454 euro!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws