Deze PS5 games zijn nu gratis te spelen!

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 23:00
playstation 5 thumbf1624433855
Als je alle games zou kopen die je wel interessant vindt, ben je snel behoorlijk wat geld kwijt. Dat kan zuur uitpakken als die games dan net niet je ding zijn. Gelukkig wordt er nog wel eens uitkomst geboden. Je kunt nu bijvoorbeeld twee games gratis proberen op PS5.
De ene game is de andere niet, helemaal als je te maken hebt met verschillende genres die niet voor iedereen even benaderbaar zijn. Marvel’s Midnight Suns kreeg bijvoorbeeld best positieve reviews, maar houd je van strategische RPG’s? En ben je te porren voor een management game als F1 Manager 2022?
Eigenlijk zou je sommige games even moeten kunnen proberen en dat is dan ook precies de kans die PlayStation je nu biedt. Spelers die een abonnement hebben op PlayStation Plus Premium kunnen de bovenstaande titels gratis uitproberen. Beide games zijn twee uur lang te spelen.
Als de game die je probeert bevalt en je overgaat tot aankoop, hoef je ook niet opnieuw te beginnen. Je mag je progressie van die eerste twee uur houden als je de volledige game koopt. Veel nadelen aan deze mogelijkheid zijn er dus niet.

Nog meer gratis proeven op PS5

Marvel’s Midnight Suns en F1 Manager 2022 zijn de nieuwste in een inmiddels lange reeks games die je gratis mag proberen via PS Plus. The Last of Us Part 1 is bijvoorbeeld ook beschikbaar als proef, ter gelegenheid van de serie op HBO Max. Ook Gotham Knights kun je gratis uitproberen.