The Last of Us ster toont sneak peek aflevering 3

News
vrijdag, 27 januari 2023 om 23:30
the last of us bella ramsey pedro pascalf1673953542
Terwijl fans geduldig wachten op het debuut van maandag van The Last of Us aflevering 3, heeft Nick Offerman een beetje laten zien wat fans kunnen verwachten in wat volgens sommigen de beste aflevering tot nu toe is.
Offerman plaatste drie foto’s van de komende aflevering, getiteld “Long Long Time”. Op de foto's is Offerman te zien met een geweer, zittend tegenover een glas wijn en in gesprek met Joel (Pedro Pascal). Goed geïnformeerde fans zouden een paar aanwijzingen uit de afbeeldingen kunnen halen, die lijken te zijn overgenomen uit flashbacks in de aflevering.
Offerman speelt Bill, een personage dat voor het eerst in de eerste The Last of Us werd geïntroduceerd.
Bill, gespeeld door Parks en Rec’s Nick Offerman (die de oorspronkelijke gecaste Con O’Neill verving), is een survivalist die in een geïsoleerde stad vol valstrikken in de buurt van Joel woont. In de show woont Bill bij Frank, hoewel Frank in de game al de voormalige partner van Bill is en maar kort te zien is.

Overeenkomsten met Parks and Rec

Veel fans hebben Bill’s overeenkomsten opgemerkt met Ron Swanson, het populaire Parks en Recreation-personage dat ook door Offerman wordt gespeeld. Beiden zijn overlevers en Ron zou zich vrijwel zeker prima kunnen redden in het midden van een schimmelzombie-apocalypse.
De aflevering van Offerman volgt op een ietwat controversiële aflevering 2, die een Clicker-moment bevatte dat sommige fans verdeeld achterliet. Het bevatte ook enkele belangrijke veranderingen ten opzichte van het spel, wat aangeeft dat de makers bereid waren om hun eigen koers uit te stippelen - ondanks dat game director Neil Druckmann nauw betrokken is bij de serie.