Check met deze handige app de goedkoopste benzine in de buurt!

News
maandag, 15 augustus 2022 om 16:30
tanken benzinef1660570935
Tegenwoordig kan je je helemaal scheel betalen aan benzine. Gelukkig kan je de kosten wat drukken met een handige app van de ANWB, want daarmee kun je live de benzineprijs in de buurt vergelijken en de goedkoopste benzine vinden.
Als je anno 2022 je auto vol wil gooien, dan kan je de klok erop gelijk zetten dat je een vermogen kwijt bent. De prijzen voor energie en benzine rijzen namelijk de pan uit. Het is dan ook niet zo vreemd dat mensen omrijden om bij het goedkoopste tankstation in de buurt te gaan tanken. Op die manier kan je al snel flink wat tientjes besparen per maand.
Maar om eerst langs alle tankstations zelf te rijden om de prijzen met elkaar te vergelijken, dan ben je nog meer geld kwijt dan je zou besparen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Met de ANWB Onderweg app kan je namelijk de huidige benzineprijs van de verschillende tankstations bij jou in de buurt vergelijken. Op die manier ben je meteen op de hoogte waar je het goedkoopste kan tanken.
Om gebruik te maken van de app hoef je bovendien geen lid van de ANWB te zijn. Je kan de app gewoon installeren via de Google Play Store of de Apple App Store en direct vergelijken.

Meer dan benzineprijzen via de app

De ANWB Onderweg app heeft daarnaast ook nog andere handige functies om te gebruiken. Zo kan je je route uitstippelen via de app en op de hoogte blijven van mogelijke files, werkzaamheden en flitsers. Ook is het mogelijk om te betalen voor parkeren via de app, zodat je niet meer hoeft te worstelen met het parkeerautomaat.
Als je wel lid bent van de ANWB kan je bovendien pech melden bij de Wegenwacht. Sta je dus langs de weg met een defecte auto, dan zit de oplossing dichtbij in je broekzak of tas.

Populair Nieuws