Zlatan Ibrahimovic maakt filmdebuut in nieuwe Asterix & Obelix

News
vrijdag, 09 april 2021 om 14:00
Het gebeurt wel vaker dat mensen die geen acteur zijn een rol krijgen in een film, maar dat zien we niet vaak gebeuren met voetballers. De Zweedse legende Zlatan Ibrahimovic zal binnenkort alleen zijn filmdebuut gaan maken in de nieuwe Asterix & Obelix film.
Ibrahimovic is zo’n beetje elke week op televisie te zijn in het tenue van AC Milan en tegenwoordig ook weer in het shirt van Zweden tijdens interlands. De spits zal alleen binnenkort zijn opwachting maken op het witte doek. Zlatan Ibrahimovic heeft namelijk een rol weten te bemachtigen in Asterix & Obelix: The Silk Road.
Via zijn eigen Twitter-kanaal heeft Ibrahimovic laten weten dat hij een rol heeft in de film en we weten ook gelijk welk personage hij gaat spelen. De Zweed zal in alweer de vijfde live action Asterix & Obelix film de rol van Caius Antivirus. Wat zijn rol precies inhoudt is nog niet bekend, maar Antivirus is een Romein, dus de kans is groot dat hij tegenover de Galliërs zal komen te staan.

Wie speelt er naast Ibrahimovic in de film?

Bij zijn filmdebuut krijgt Zlatan Ibrahimovic meteen te maken met een aantal grote namen. Oscarwinnares Marion Cotillard (Inception, The Dark Knight Rises) zal namelijk de rol van Cleopatra gaan spelen, Guillaume Canet speelt Asterix en is tevens de regisseur, Gilles Lellouche (Little White Lies) neemt de rol van Obelix op zich en Vincent Cassel (Ocean’s Twelve, Black Swan) speelt Cesar.
In Asterix & Obelix: The Silk Road krijgen de Galliërs bezoek van de dochter van de Chinese keizer, die op de vlucht is voor een prins die de macht wil grijpen. De film is momenteel nog in pre-productie en is nog geen releasedatum bekend.