5 Netflix Original series om naar uit te kijken begin 2023

Article
dinsdag, 10 januari 2023 om 15:00
netflix tvf1672401228
De tijd gaat door en mensen veranderen, maar op Netflix kunnen we altijd rekenen. Wat er ook gebeurt, Netflix komt steeds met nieuwe films en series. In de Netflix agenda van begin 2023 staan ook weer wat interessante titels. Hieronder een lijstje met de 5 Netflix Original series om naar uit te kijken in 2023.

Kaleidoscope (1 januari)

Kaleidoscope is een overvaldrama met Giancarlo Esposito in de hoofdrol. De serie is gestructureerd in een niet-lineaire volgorde, wat betekent dat kijkers de afleveringen in elke gewenste volgorde kunnen bekijken. De volgorde waarin de afleveringen in je browser verschijnen wordt ook voor elke gebruiker willekeurig bepaald. Gekke dingen.

Ginny and Georgia (5 januari)

In de tweede seizoen van deze serie nemen we een kijkje in het ingewikkelde leven van moeder en dochter Ginny en Georgia. Het tweede seizoen belooft net zo wild te worden als het eerste, aangezien de meisjes na een leven op de vlucht naar een nieuwe stad verhuizen. Maar krijgen ze echt de kans om zich te settelen of komt hun verleden terug om alles uit elkaar te halen?

You (9 februari)

In seizoen vier van de stalker-thriller You kijken we naar de volgende capriolen van stalker Joe Goldberg. Hij vlucht naar Londen om ingewikkelde redenen. Hij heeft in Los Angeles geen enkel spoor achtergelaten die voor problemen kunnen zorgen. Al zal zijn obsessieve aard op zichzelf al genoeg problemen veroorzaken.

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre (19 januari)

Junji Ito, de Japanse meester van horror-manga heeft in de loop van zijn carrière een cultstatus opgebouwd dankzij zijn angstaanjagende illustraties en korte verhalen. De auteur selecteerde 20 verhalen om te worden aangepast in een geanimeerde anthologiereeks.

That ‘90s Show (19 januari)

That ‘90s Show brengt een vleugje nostalgie en de Formans verwelkomen je weer in hun iconische kelder. Deze spin-off van That ‘70s show volgt de dochter van Eric en Donna, Lei Forman. Ze verblijft deze zomer bij haar grootouders Red en Kitty, hier zal ze haar eigen herinneringen zal maken met een nieuwe groep vrienden.