Amazon Prime Video krijgt nieuwe Nederlandse serie

News
woensdag, 18 januari 2023 om 14:00
lol last one laughing prime videof1674035237
Het aanbod van Amazon Prime Video is al vrij groot, maar wordt binnenkort nog verder uitgebreid. Het gaat bovendien om een comedyserie van eigen bodem. LOL: Last One Laughing gaat20 januari in première op Prime Video.
LOL: Last One Laughing is een zesdelige comedyserie die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zich zes uur lang samen in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken.
De comedians worden via meer dan 50 camera’s goed in de gaten gehouden, want wie lacht, verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs 50.000 euro die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

Wie doen er mee aan LOL: Last One Laughing?

Philippe Geubels en Jeroom Snelders worden vergezeld door de volgende 10 strijdende comedians: Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing is exclusief te zien op Prime Video en wordt ook wereldwijd uitgezonden. Zo kan men in meer dan 240 landen en gebiedend kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.
De Nederlandse versie van LOL: Last One Laughing volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Populair Nieuws