Deze Netflix films komen dit najaar naar de streamingdienst

News
donderdag, 01 september 2022 om 11:00
screenshot 2021 10 11 155950f1661985681
Het najaar gaat alweer bijna van start en dit betekent ook dat er nieuwe Netflix films toegevoegd worden aan het platform. Dit zijn de grootste releases die in het komend najaar bij de streamingdienst uitkomen.
De grootste film die Netflix gaat toevoegen dit najaar is misschien wel Glass Onion: A Knives Out Mystery. Dit is het vervolg op de Knives Out film uit 2019. Net als het eerste deel heeft ook het tweede deel weer een sterrencast, met Daniel Craig in de hoofdrol. Glass Onion: A Knives Out Mystery laat alleen nog even op zich wachten, deze film is namelijk vanaf 23 december te zien op Netflix.
Voor die tijd komt er nog wel een andere film met veel mysterie uit. Millie Bobby Brown neemt op 4 november namelijk weer de rol van Enola Holmes op zich in Enola Holmes 2. Daarnaast verschijnt er ook een ander grote acteur, namelijk Jason Mamoa, ook in een Netflix film. Op 18 november komt namelijk de blockbuster Slumberland naar de streamingdienst.

Nieuwe Netflix films voor de kerst

In het najaar komen er natuurlijk ook weer een paar kerstfilms naar Netflix om zo de kerststemming erin te krijgen. Zo komt er een paar weken achter elkaar elke week weer een nieuwe kerstfilm op het platform:
  • Falling for Christmas (10 november)
  • Christmas With You (17 november)
  • The Noel Diary (24 november)
  • Scrooge: A Christmas Carol (2 december)
Oude klassieke familiefilms komen in december ook weer in een nieuwe vorm terug. Zo komt namelijk Guillermo del Toro’s Pinocchio op 9 december uit en Roald Dahl’s Mathilda The Musical op 25 december.
Het is mogelijk dat Netflix in de tussentijd een nieuwe optie voor hun abonnementen gaat uitbrengen. Er komt namelijk een goedkoper abonnement met advertenties aan en er is ook al een prijs voor uitgelekt.