Deze namen zijn onthuld voor The Witcher seizoen 2!

  Er vliegen de laatste tijd een hoop namen rond als het gaat om The Witcher seizoen 2. De castings zijn nog in volle gang maar er zijn ondertussen al een aantal namen van acteurs bevestigd die de cast van The Witcher in het tweede seizoen zullen versterken.

  Katalin Vermes

  Eén van de acteurs die wij volgend seizoen gegarandeerd terug zullen zien is Kristofer Hivju, ook wel bekend van zijn rol als Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Hij zal aankomend seizoen de rol van Nivellen spelen, een personage dat al eerder in de boeken is voorgekomen. In de boeken is Nivellen een man die is vervloekt om als monster door het leven te gaan.

  Naast Kristofer Hivju zullen we ook Yasen Atour en Paul Bullion zien als de heksers Coen en Lambert. In de boeken en games van The Witcher spelen deze twee heksers een belangrijke rol in de training van Ciri. Vervolgens zullen we Agnes Bjorn als Vereena zien, Thue Ersted Rasmussen als Eskel, Mecia Simson als Francesca en Aisha Fabienne Ross als Lydia. Er gaan geruchten rond dat Mark Hamill wellicht de rol van Vesemir zou kunnen spelen en dat grote namen zoals Michael Keaton en Mads Mikkelsen de rol zelfs zouden hebben geweigerd, maar hiervan is nog niets bekend.

  Showrunner en uitvoerend producent Lauren S. Hissich is positief over de nieuwe acteurs. Volgens haar heeft de reactie op het eerste seizoen van The Witcher ervoor gezorgd dat de lat hoog ligt voor het toevoegen van nieuw talent. Toch heeft het castingteam opnieuw de allerbeste mensen gevonden om de personages te belichamen. Als we kijken naar de personages en de acteurs die deze rollen gaan vervullen belooft seizoen 2 in ieder geval vol te zitten met meer magie, actie en goede verhaallijnen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.