Deze Marvel-game is dit weekend gratis!

News
vrijdag, 24 maart 2023 om 12:00
mavel midnight sunsf1630421980
Er zijn zoveel games dat het soms moeilijk is om te kiezen welke je moet gaan spelen. Je kunt ze moeilijk allemaal kopen en dan maar hopen dat het was is. Gelukkig kun je dit weekend gratis aan de slag met een relatief recente game.
Eind vorig jaar verscheen Marvel’s Midnight Suns, een strategy RPG waarin je je met een zelfgemaakte held aansluit bij verschillende bekende namen uit het Marvel-universum. De game kreeg over het algemeen goede cijfers. Maar als dat je niet heeft kunnen overtuigen kun je de game nu gratis proberen.
Aankomend weekend kun je hem namelijk gratis spelen op PS5 en Xbox Series X. Op Xbox Series X heb je daarvoor wel een abonnement op Xbox Live Gold of Game Pass nodig. Op PS5 is het juist omgekeerd: normaal gesproken heb je een PS Plus abonnement nodig voor een proefversie van 2 uur, terwijl je nu een heel weekend ook zonder abonnement gratis kan spelen.
De gratis proef duurt tot 11.59 Pacific Time op 26 maart. Het Twitter-account van de game vergeet alleen te vermelden of dat tegen het einde van de ochtend is, of vlak voor middernacht. Voor Nederland geldt dat je ofwel tot 21.59 op zondag, of 8.59 op maandag de tijd hebt.

Niet alleen Marvel’s Midnight Suns gratis dit weekend

Marvel’s Midnight Suns is overigens niet de enige game die dit weekend gratis is. Je kunt ook aan de slag met Diablo IV. Belangrijk verschil is dat Diablo IV nog niet uit is en je daar dus een versie speelt van de game die later nog wordt bijgeschaafd.