Speel Diablo 4 dit weekend helemaal gratis!

News
vrijdag, 24 maart 2023 om 10:30
diablo 4 headerf1679648917
Het is misschien wel de meest gewilde game van het jaar en we moeten er nog even op wachten, maar dit weekend kan iedereen alvast gratis een flinke voorproef nemen van Diablo 4. Dit weekeinde is de Open Beta voor iedereen speelbaar en die bevat een enorm stuk content van de definitieve game!
Goed nieuws voor fans de fans van Diablo, het lange wachten op het vierde deel in de serie is bijna voorbij! Hoewel de volledige game nog een paar maanden weg is, is Blizzard al volop aan het testen en daar kunnen wij als gamers van profiteren.
Nadat de afgelopen dagen iedereen die een pre-order van de game geplaatst heeft al toegang had tot de Early Access van de beta, kan vanaf vandaag iedereen de beta gaan spelen. De beta is beschikbaar op Windows PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.
Tijdens de open beta kunnen spelers al een flink deel van de game spelen, namelijk zowel de proloog als de hele eerste act. Afgaande van eerdere Diablo delen hebben we het hier dus over zo'n kwart van het hele spel! Bovendien is de hele eerste regio, Fractured Peaks genoemd, vrij te ontdekken.
Tijdens de beta zijn vijf verschillende classes speelbaar: de Barbarian, Rogue, Sorcerer, Druid en Necromancer. Er is wel een limiet: spelers zullen slechts tot level 25 kunnen stijgen, maar daarna kunnen ze gewoon doorspelen. Let wel op: beta-karakters worden doorgaans verwijderd voordat het spel echt in de winkels verschijnt, dus zal je dan wel opnieuw moeten beginnen. Spelers van de Early Access beta kunnen wel met hun karakters verder spelen dit weekeinde.
Wie de beta speelt en minimaal tot level 20 komt, verdient bovendien een speciale beta Wolf Pack voor in de volledige game.

Wanneer is de Diablo 4 open beta?

De jacht op Diablo en zijn duistere leger aan volgelingen start vandaag om 17:00 uur, maar de game kan nu al gedownload worden! Dat is zeker aan te raden, de game is met zo'n 90 GB zeker niet klein te noemen. Heb je de game geïnstalleerd, dan kan je om vijf uur meteen proberen toegang te krijgen. Je moet waarschijnlijk wel wat geduld hebben, de start van de Early Access beta ging gepaard met lange wachttijden en disconnects. Gezien de belangstelling voor deze game is het te verwachten dat dat ook vanavond het geval zal zijn.
De officiële release van Diablo 4 staat gepland voor 6 juni. De beta is geopend tot 27 maart, 9 uur 's avonds.