Geliefde modus komt al snel naar Resident Evil 4 remake

News
vrijdag, 24 maart 2023 om 11:30
resident evil 4 remake headerf1679580987
De remake van Resident Evil 4 verschijnt vandaag, maar momenteel zonder de geliefde modus Mercenaries. Capcom heeft nu onthuld dat fans er gelukkig niet lang op hoeven te wachten.
Met de Resident Evil 4 remake kunnen spelers weer genieten van een klassieker die oorspronkelijk in 2005 uitkwam voor de GameCube. Sindsdien zijn er verschillende nieuwe versies verschijnen, waarbij uiteindelijk ook de Mercenaries modus werd toegevoegd. In deze modus kan je kiezen tussen verschillende speelbare personages en moet je zo lang mogelijk staande blijven tegen golven aan infected.
De Resident Evil 4 Remake lanceert zonder de geliefde modus, maar fans hoeven er niet lang op te wachten. Aan het einde van de launch trailer wordt namelijk door Capcom onthuld dat de Mercenaries modus op 7 april aan de game wordt toegevoegd. Net zoals het origineel gaat het om gratis DLC.

Klassieker in een nieuw jasje

Met de remake van Resident Evil 4 heeft Capcom een klassieker opgewaardeerd naar de standaarden van tegenwoordig. Zo kunnen spelers genieten van verbeterde controls, een beter vechtsysteem en natuurlijk mooiere graphics. In de remake is het onder andere mogelijk om te mikken en tegelijkertijd te lopen en hoef je niet meer te worstelen met tank controls.
Ondanks de veranderingen heeft Capcom toch het gevoel van het origineel weten te behouden. Veel kenmerkende onderdelen zitten nog steeds in de game, dus het zal opnieuw een partijtje griezelen worden in Spanje. In onze review werd de game beloond met een verdiende 9.3.