Deze indrukwekkende Amazon Prime serie is snel te zien

News
woensdag, 05 mei 2021 om 11:00
the underground railroadf1625222839
Amazon Prime Video heeft een aantal mooie series op haar naam staan en is hier nog lang niet klaar mee. Zo staat de impactvolle Amazon Prime serie The Underground Railroad gepland in mei uit te komen. Waar gaat deze serie nu precies over?
Met series zoals The Boys, The Expanse en American Gods heeft Amazon Prime een aantal mooie series op naam staan. Nu staat er een serie genaamd The Underground Railroad gepland 14 mei uit te komen op de streamingdienst, waardoor het Prime aanbod alleen maar groter en mooier wordt.

Hier gaat Amazon Prime serie over

The Underground Railroad is een historische dramaserie dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Colson Whitehead.
De serie speelt zich af in een alternatieve tijdlijn. De Underground Railroad is in het echte leven een netwerk van voorstanders van het afschaffen van de slavernij, geheime routes en veilige plekken dat Afro-Amerikaanse mensen hielp te ontsnappen van de slavernij in de 19e eeuw. In de serie is het een daadwerkelijke spoorweg, met conducteurs, ingenieurs, sporen en tunnels. Cora, een Afro-Amerikaans persoon in Georgia die in haar tijd een slavin is, ontmoet nieuwkomer Caesar. Zij proberen samen de ondergrondse trein te berijden op hun weg naar vrijheid.
Bekijk de trailer van The Underground Railroad hieronder:
De cast van de nieuwe Amazon Prime serie bestaat uit Thuso Mbedu, Aaron Pierre, Chase Dillon en Joel Edgerton. De serie is geregisseerd door Barry Jenkins. The Underground Railroad is vanaf 14 mei te bekijken op Amazon Prime Video.
Ben jij van plan deze serie te kijken op de streamingdienst? Laat het weten in de reacties.