Top 5 Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken

  We kennen Netflix natuurlijk van de Originals, maar ook Amazon komt met steeds meer nieuwe Originals om ons gelukkig te maken. Er komen dan ook genoeg Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken. Wij hebben in ieder geval even een top 5 samengesteld van wat je kan verwachten.

  Dankzij Corona zitten we nog wel even binnen en zijn we natuurlijk op zoek naar wat vermaak. Gelukkig zijn er een paar Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken zodat we ons dit jaar niet al te lang hoeven vervelen. Het enige nadeel is wel dat Corona helaas nog wat roet in het eten kan gooien van deze series, want laten we wel wezen, de pandemie zorgt er gewoon voor dat het lastig is om series en films op te nemen op een veilige manier. Laten we daarom hopen dat we deze top 5 Amazon Prime series nog in 2021 zien.

  5. Narcos Vs Zombies

  Zombieseries kunnen we eigenlijk nooit genoeg van krijgen, tenminste als ze goed uitgevoerd zijn. Daarom is Narcos Vs Zombies ook een van de Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken. De serie draait om een Narco kingpin die ontsnapt uit een Mexicaanse gevangenis met zijn zoon om vervolgens in een verlaten pand in de Verenigde Staten gemuteerde zombies tegen het lijf te lopen. Narcos staan natuurlijk bekend om hun buitensporige geweld en dus zal het waarschijnlijk wel vermakelijk zijn om de confrontatie tussen Narcos en zombies te zien. De serie is ook al opgenomen en wordt nu bewerkt, dus die komt waarschijnlijk wel uit in 2021.

  4. Solos

  Met een indrukwekkende sterrencast verdient Solos absoluut wel een plekje in de top 5 Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken. Met namen als Morgan Freeman, Anne Hathaway, Anthony Mackie en Helen Mirren kan het bijna niet anders dan een succes worden. Het plot van de serie is nog wel redelijk onduidelijk, het zouden namelijk zeven verschillende verhalen moeten worden die op zichzelf staan, maar die toch met elkaar verbonden zijn door wat de menselijke ervaring genoemd wordt. We zullen even moeten afwachten hoe de serie er precies uit gaat zien, maar het is zeker iets om naar uit te kijken.

  3. The Underground Railroad

  Als je een grote fan van geschiedenis bent, dan is The Underground Railroad een van de Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken. Vooral voor liefhebbers van Amerikaanse geschiedenis is dit eigenlijk een serie die je niet mag missen. De Underground Railroad was namelijk een geheime smokkelroute voor ontsnapte slaven van het zuiden naar het veilige noorden van de Verenigde Staten begin 19e eeuw. In de serie zullen we dan ook ongetwijfeld verschillende gruwelijkheden zien die slaven destijds te verduren kregen.

  2. The Wheel of Time

  Dit is vooral een serie waar fans van de boeken van Robert Jordan naar uit zullen kijken. Eigenlijk is het wel een interessante serie voor iedereen die van fantasy houdt, al zal de serie waarschijnlijk wel moeten concurreren met het tweede seizoen van The Witcher op Netflix en een andere serie van Amazon Prime Video waar we zo nog op komen. De eerste aflevering stond in principe voor dit jaar gepland, maar door Corona is het opnemen blijkbaar wel een beetje vertraagd. Laten we hopen dat de ontwikkelaars bij Amazon op tijd klaar zijn zodat we zo snel mogelijk kunnen genieten van deze serie.

  New Line Cinema

  1. The Lord of The Rings

  De langverwachte serie van The Lord of The Rings heeft dan misschien veel problemen, maar de serie staat nog steeds gepland voor 2021. Momenteel wordt de serie gefilmd in Nieuw-Zeeland en nu is het dus de vraag hoe lang het filmen daadwerkelijk gaat duren, het lijkt er in ieder geval op dat er redelijk schot in de zaak zit. We hoeven denk ik ook niet uit te leggen waarom deze serie bovenaan de top 5 Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken is, want het is The Lord of The Rings, dat moet al genoeg reden zijn.

  Andere Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken

  Er zijn gelukkig nog talloze andere Amazon Prime series in 2021 om naar uit te kijken. Zo kunnen we dit jaar ook nog de serie I Know What You Did Last Summer verwachten, die natuurlijk gebaseerd is op de film uit 1997. Naast nieuwe series zullen er natuurlijk ook nieuwe afleveringen en seizoenen verschijnen van Amazon Prime series die we al kennen, denk dan bijvoorbeeld aan The Boys of American Gods. In ieder geval is er in 2021 meer dan genoeg om naar uit te kijken op de streamingdienst van Amazon.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.