The Boys seizoen 3 gaat grenzen verleggen met superheldenorgie

  The Boys en grenzen verleggen, het gaat eigenlijk bijna hand in hand. We wisten al dat The Boys seizoen 3 een heuse superheldenorgie ging bevatten, maar blijkbaar is het veel heftiger dan we ooit hadden kunnen verwachten.

  Panagiotis Pantazidis/Amazon Studios

  Grenzen verleggen doe je pas echt als je schrijver vol schrik naar zijn beeldscherm zit te staren. Laat dat nou precies het geval zijn voor de Herogasm aflevering in The Boys seizoen 3. Eric Kripke plaatste namelijk een foto van zichzelf op Twitter waarop hij reageert op de aflevering die een superheldenorgie bevat. Als je het hebt over woorden die je nooit dacht op te schrijven, dan staat het woord superheldenorgie waarschijnlijk best wel hoog op die lijst.

  Toch is het echt iets wat we gaan zien in The Boys seizoen 3 en het zal blijkbaar echt grenzen verleggen. Waarschijnlijk niet op een dusdanig extreme manier zoals in de stripboeken gebeurt, maar de kans zit er dik in dat we, hopelijk nog dit jaar, vol verbazing naar de superheldenserie op Amazon Prime Video zullen kijken. The Boys houdt ook nooit in als het aankomt op grafische en expliciete dingen, dus het hoeft ook niet echt een verrassing te zijn dat een superheldenorgie schokkend in beeld gebracht wordt.

  Superheldenorgie in The Boys seizoen 3

  Dat de Herogasm aflevering zou komen in The Boys seizoen 3 wisten we al wel een tijdje, maar het is goed om te weten dat de schrijvers, acteurs en regisseur zich in ieder geval niet inhouden met de superheldenorgie. Eén van de meest controversiële momenten in de stripboeken zal alleen niet terugkeren: een scène waarin Homelander en de nieuwe held Soldier Boy het met elkaar doen. Blijkbaar is dat voor The Boys toch nog een grens die niet verlegd wordt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.