James Gunn: "Guardians of The Galaxy 3 is het einde van de franchise"

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 14:30
guardians of the galaxy 3
De regisseur achter Guardians of The Galaxy, James Gunn, laat in een interview weten dat Guardians of The Galaxy 3 de laatste film is met de populaire cast. Het lijkt erop dat er een einde komt aan de Guardians franchise.
In een interview met Deadline laat James Gunn weten dat Guardians of The Galaxy 3 bedoeld is om een mooie afsluiter te maken voor de Guardians of The Galaxy franchise. In dit interview sluit hij een nieuwe cast met nieuwe mogelijkheden niet uit, maar Gunn brengt zijn verhaal alsof we niet uit moeten kijken naar een vierde deel met de huidige karakters. “Dit is voor ons het einde, de laatste keer dat je dit team aan Guardians zal zien”, aldus Gunn.
De regisseur laat weten dat hij enorm zijn best gedaan heeft op dit derde deel.
Daar voegt Gunn nog een interessant feitje aan toe: “Ik ben mij er bewust van dat het derde deel in een trilogie vaak slecht is, maar niet altijd”. De regisseur wil dus de uitzondering zijn op de regel.

Wat heeft James Gunn voor de Guardians betekend?

De bekende regisseur is niet nieuw in de Guardians of The Galaxy films, hij heeft de vorige twee films namelijk ook geregisseerd. Na veel gedoe met Disney heeft Gunn toch een contract gekregen om aan de slag te gaan met een derde deel op de Guardians franchise. Alhoewel dit waarschijnlijk het einde betekent van de Guardians franchise komt er in december van 2022 nog wel een Holiday Special uit. De release van Guardians of the Galaxy 3 staat gepland voor maart 2022.

Populair Nieuws