Samsung Unpacked evenement staat gepland voor 9 februari

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 13:30
samsungf1621242730
Op woensdag 9 februari 2022 zal het Samsung Galaxy Unpacked evenement plaatsvinden. Hier wordt onder andere de Galaxy S22 smartphone onthuld.
Samsung heeft bevestigd dat haar Galaxy Unpacked evenement zal plaatsvinden op woensdag 9 februari om 16:00 uur. De uitnodiging is voorzien van een grote letter ‘S’ en de woorden ‘The Epic Standard’. Dit geeft aan dat we kunnen verwachten dat de Samsung Galaxy S22-serie zal debuteren tijdens dit event. Eerder werd al duidelijk dat Samsung in februari een nieuw Ultra-apparaat uit de S-serie zal aankondigen.
Met de ‘S’ lijkt Samsung zowel te verwijzen naar de S-Serie, als de S-pen ondersteuning. De Galaxy S22 Ultra wordt namelijk de allereerste S-serie telefoon met de S-pen. Vorige maand waren er al lekken geweest dat deze telefoon erg veel zal lijken op de Samsung Note 20. Verder suggereren de lekken tot nu toe geen belangrijke functie- of ontwerp-verschuivingen die met de S22 komen. De telefoon zal enkele upgrades bevatten om de trend gelijk te houden met de vlaggenschipklasse van 2022.

Samsung Galaxy S22 pre-order

De Samsung Galaxy S22 en S22 Plus worden in vier standaardkleuren verwacht, namelijk: zwart, groen, wit en pink gold. De Samsung S22 Ultra wordt in de kleuren groen, wit, burgundy en zwart verwacht. Mogelijk zullen er meer exclusieve kleuren verschijnen, die uitsluitend via de website van Samsung worden aangeboden. Er wordt verwacht dat je na de officiële introductie van de mobiele telefoons direct een pre-order kan plaatsen op de nieuwe modellen.

Populair Nieuws