Deze films komen in juni naar HBO Max

News
woensdag, 01 juni 2022 om 12:30
hbo max 1 scaledf1702049380
We kunnen nu een paar maanden van alles en nog wat kijken op HBO Max. Het aanbod is al vrij groot, maar het groeit ook elke maand door. Ook in juni komen er weer de nodige films naar de dienst.
De maand begint met een reüniespecial rond de musical Srping Awakening. Hierin zien we de cast van de Broadwayproductie terug en geven ze een concert. Bovendien is de film ook deels documentaire, want de castleden worden gevolgd bij de voorbereidingin op het reünieconcert.
Ook de welgewaardeerde film Irma Vep is binnenkort te zien op HBO Max. Deze film volgt Maggie Cheung (die zichzelf speelt) terwijl ze afreist naar Parijs om daar de hoofdrol te spelen in een remake van de film Les Vampires. Deze film gaat deels over de franse filmindustrie in de jaren negentig.
Je hebt vast wel gehoord van alle ophef over Abortus in de VS. Als je daar meer over wil weten komt HBO Max deze maand met de film The Janes. Deze vertelt het waargebeurde verhaal van een ondergronds netwerk van vrouwen dat illegale, maar toch veilige abortus verzorgde in de vroege jaren 70.
Voor iets lichtere kost kun je kijken naar Father of the Bride. In deze film gaan Sofia en Billy trouwen. Om niet teveel drama te veroorzaken besluiten Sofia’s ouders te verzwijgen dat ze willen scheiden. Dan ontstaat er onenigheid met de ouders van Billy over wie het trouwfeest van Sofia en Billy mag regelen.

HBO Max komt met veel content

Er is een hoop waar je nu naar kunt kijken op HBO Max en er zit ook het nodige in het vat. Sinds kort is de nieuwste Fantastic Beasts-film bijvoorbeeld op de streamingdienst te zien. Later dit jaar verschijnt de Game of Thrones-spinoff House of the Dragon.