Sonic Frontiers toont eerste gameplay

News
woensdag, 01 juni 2022 om 12:00
sonic frontiersf1650456200
Dit jaar nog moet een nieuwe Sonic-game verschijnen. Sonic Frontiers wordt een nieuwe richting voor de franchise, maar er was tot dusver nog geen gameplay getoond. Nu heeft SEGA de eerste gameplay via IGN onthuld en vervolgens op haar eigen kanalen gezet.
Veel gameplay is er nog niet: de video is maar 39 seconden lang. Wel is de open wereld voor het eerst in actie te zien. Dat roept tegenwoordig al snel vergelijkingen op met Breath of the Wild en inderdaad heeft het daar wel iets van weg.
Je kunt de gameplay hieronder bekijken. Na een lange periode van stilte rondom de game heeft SEGA nu aangekondigd deze maand meerdere keren nieuws te brengen. Het gaat daarbij om meer gameplay, maar ook interviews met de makers. Sonic-fans hebben dus een hoop om in juni naar uit te kijken.

Sonic gaat eerst terug naar het begin

Sonic Frontiers lijkt een soort nieuw begin te gaan worden voor de franchise. Maar voor die tijd gaat de blauwe egel nog terug naar zijn werkelijke begin met de game Sonic Origins. Deze verschijnt op 23 juni en brengt een collectie van Sonic’s eerste drie avonturen naar moderne platforms.
Hoewel er nu dus een tipje van de sluier is opgelicht over Sonic Frontiers is er nog altijd geen releasedatum. Er is alleen een goede kans dat die deze maand wel volgt, aangezien het nog steeds de bedoeling is dat de game dit jaar uitkomt. SEGA werkt ook mee aan Summer Game Fest, dus wellicht gaan we daar het één en ander horen.

Populair Nieuws